Efter min deltagelse i dokumentaren ‘Søs og kampen om cannabis’ hvor jeg fremviser en kuglepens agtig vaporizer, er jeg nærmest blevet bestormet af mennesker der vil vide hvor den kan købes.

Den hedder Grasshopper og er udviklet i Colorado i USA (hvor alt er legaliseret og udviklingen eksploderer). Den er ikke alene det bedste alternativ til indtagelse af rå cannabis fremfor skadelig rygning, den er også ultra nem at håndtere og klarer at være varmet op på blot 5 sekunder!

I toppen regulerer man hvor høj temperaturen skal være i 5 intervaller og dermed kan hver især selv styre hvor kraftig virkning man ønsker at opnå.

Opladning sker ved en smart magnet tilkobling der tilsluttes en USB oplader – det betyder den kan oplades overalt med en powerbank (UL certificeret).

Den laves i rustfrit stål og titanium (billedet ovenfor er titanium modellen) samt farvede udgaver. Jeg tilråder at til købe mindst 2 ekstra batterier eftersom de er specielt designet til Grasshopper, evt. et ekstra mundstykke, lader og etui. Told og porto kommer alligevel oveni, så et samlet køb er besparende.

Produkt vurdering: den vinder på alle parametre.

  • Nem i brug
  • Hurtig klar (klar på 5 sekunder)
  • 5 varmeintervaller på 130-210 grader
  • Smart og praktisk opladning via magnetisk tilkobling og USB
  • Nem og enkel at rengøre

Den kan købes hos producenten her og er siden blevet blevet oplyst om en tysk forhandler her

OBS! Jeg understreger kraftigt, at jeg på ingen måde vil opfordre nogen til køb eller gøre noget lovstridigt – det påhviler hver især at tage fuldt ansvar for sine gerninger. Min illustration her, skal vise at der findes et helbredsmæssigt sundt og uskadeligt alternativ til rygning når forsøgsordningen træder i kraft 1. januar 2018.

Se video om den her: