Anmeldelse: Book Seat

Tekst & foto: Martin Mogensen

Når man har afprøvet utallige hjælpemidler der ofte forekommer som noget fra det forrige årtusinde, håbløst forældet og meget upraktisk, så er det ikke mindre end en direkte optur at tage på bolig messe og tilfældigt finde en stand der netop har svaret på netop det, andre tilsyneladende ikke har magtet at lave eller opfinde tilfredstillende. Og det forekommer så simpelt, at alternativer lavet store i træ der fylder et halvt spisebord, falder til jorden med et brag.

Hvad er så en Book Seat?

Noget så simpelt som en bogholder, der iøvrigt er yderst praktisk til iPad/tablets også. Den minder mest af alt som mindre pude, let og behagelig, med et gennemsigtigt plexiglas forneden til at holde bog, tablet, avis osv.

Den tilpasses yderst nemt med en strop der strammes efter behov, når siden skal vendes, tippes pladen ned, siden vendes og planen tippes op igen. Ultra nemt.

Komfort

Selve BookSeat vejer blot 195g og er så lille i mål på 29x25x21 cm (BxHxD) at selvom man er kørestolsbruger, kan man nemt have den i skødet selv med en god tyk bog. Det er bogens eller tablet’ens vægt der giver ekstra stabilitet.

Bagpå er en lille lomme, stor nok til en mindre powerbank til iPad’en så du ikke løber tør for strøm midt i det spændende på Netflix serien du bare må se til slut.

Den er vaskbar, så skulle uheldet være ude og café latten har strefet, så vask med mild sæbe under hanen
, skyl efter med vand og lad den tørre på radiatoren.

Pris

Med en pris på 299,- går man ikke galt i byen og den findes i mange farver.

Se mere på www.bookseat.dk